onsdag 1 oktober 2014

Min julgästbok!

Först vill jag tacka för trevliga kommentarer till mitt förra inlägg! Det är superkul att dela mina egna jultraditioner med er andra julbloggare:)

Idag har jag fortsatt lite på temat adventsfika. Jag nämnde ju att jag har planerat i år att ha en julgästbok som alla mina julgäster kan fylla i, och idag dekorerade jag den tomma spiralbok jag hade köpt för det här ändamålet. Faktum är att det här har gett mig lite ångest den senaste tiden... Jag har ju precis börjat pyssla med papper och känner mig inte så van med det, och den här gästboken vill jag ju ska bli riktigt julfin:) Så hur skulle jag gå tillväga? Jag har funderat på att klä den i något fint jultyg men sedan kände jag att jag ville behålla lite av den naturliga looken... Till slut bestämde jag mig för att försöka använda de dekorationspapper som jag tycker om mest, och då lossnade det... Så nu är framsidan klar och jag blev riktigt nöjd!Så här är alltså min nya julgästbok - i alla fall framsidan:) Nu återstår att fixa baksidan på boken och kanske lite juldekorationer inuti också...

Jag har också flyttat de flesta av mina julböcker från sovrummet till mina tavellister i vardagsrummet så att jag har dem lättåtkomliga när jag ska sätta igång det stora adventsbaket.

 
Det känns som om jag borde har flera tavellister för det börjar bli trångt nu när jag ska rada upp mina julböcker...

Vet ni, nu är det bara 6 dagar kvar till Allers Julmagasin kommer ut i affärerna! Åh vad härligt!

Happy Holidays,

Annie

2 kommentarer:

  1. Så mysig tradition med adventsfika! Jag har ist en glöggfest (med betoning på fest) :)
    Och gästboken fick du till jättefint!!

    SvaraRadera
  2. Tack! Om du bara visste vad mycket jag har funderat på hur jag skulle dekorera den...:) haha! Ser fram emot att få läsa mer om din glöggFEST:))

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!