fredag 3 oktober 2014

Julspis och julklappsinslagning!

Idag kunde jag inte vänta längre..! Jag var bara tvungen att byta mina somriga spislock på min gamla spis till en rödare och juligare variant...
...det är ju ändå oktober! Jag är så sugen på att börja ta fram lite röda kökstextilier också - jag har ju så smått börjat med julbaket och vill hålla på i en miljö som matchar julkänslorna som bubblar i kroppen..! Vi får se hur länge jag står emot mitt juldekorerande sug:)

Idag blev jag också sugen på att slå in lite julklappar...och som tur är hade jag lite saker liggande som behövde slås in. Så jag satte på lite gammaldags julmusik och tog fram lite julstämplat A4 papper och julsnören och...
 
...fick ihop en liten hög med små julklappar. Sedan slog jag in en liten större julklapp och den dekorerade jag med en juletikett som jag har gjort själv (med hjälp av Panduros instruktioner).
 
 
Jag tycker det här julklappspappret från förra året är så fint! Jag hoppas verkligen jag hittar det i år också:)
När jag sitter och slår in julklappar i lugn och ro med julmusik spelande i bakgrunden så blir jag alltid fylld av en sådan enorm julkänsla..! Och jag vet inte om jag önskar att det vore jul imorgon, eller om jag vill att julen ska dröja riktigt länge så att jag hinner julmysa många, många gånger innan den stora dagen är här..!

Happy Holidays,

Annie

13 kommentarer:

 1. Dagen D får nog vänta på sig... så man som du säger, får julmysa riktigt ordentligt :)
  Jag tycker att hela advent och dessa höstmånader är minst lika bra som julafton för då går man med pirret i magen konstant och bara bygger upp inför vad som komma skall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Ju mindre tid som är kvar desto mer panikslagen blir jag att julen snart är över...

   Radera
 2. Jag känner igen mig i Thildas kommentar. Pirret i kroppen och förväntningarna som man går med inför jul är så mysiga att ha. Förhoppningsvis slipper man att bli tokstressad och kan njuta av pirret. Den är så viktig för julupplevelsen. Så njut av att ha den redan nu, med lite mindre än 3 månader kvar:)🎅🎄

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bara det där lilla problemet med att man får vänta så himla länge innan man vet vad alla tycker om sina julklappar!

   Radera
  2. Jasså? Jag förstår ju inte aaaaaaalllllllls vad du menar....

   Radera
 3. Hihi, så himla mysigt att du börjar ta fram det röda. När jag läser dina inlägg känner jag mig för en gångs skull normal som lyssnar på julmusik och julstökar i oktober :D

  SV: Det var riktigt gott! Önskar dig detsamma, snart mindre än 50 dagar kvar till första advent!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vadå normal? Det är alla andra som är ONORMALA, eller hur?!

   Radera
 4. Ja det var det verkligen:) Synd bara att dygnet har alldeles för få timmar till att göra allt det där julmysiga man vill:)

  SvaraRadera
 5. Älskar det vita paketen! ..och spislocken var superfina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! I december tar jag fram mina tomtespislock, men för närvarande nöjer jag mig med röda:)

   Radera
 6. Tack! Ja jag börjar bli mer intresserad av att dekorera dem på något extra personligt sätt:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!