torsdag 9 oktober 2014

Besviken på IKEA Gävle!

Jag har sett att ett antal IKEA varuhus i Sverige har plockat fram sina julprodukter, och jag har ivrigt åkt till mitt närmaste IKEA ett antal gånger för att spana in lite julsaker. Tyvärr har jag varje gång fått gå därifrån tomhänt och väldigt besviken... Inte ett enda julljus, inte en julblomma, inte en glöggflaska eller pepparkaka, inte en julservett, inte ett enda julklappspapper så långt ögat kan nå...Supertrist! Och nu när jag har sett att till och med julkatalogen finns ute, så tänkte jag att jag skulle titta in igen. Samma sak; ingenting! Men nu började jag ledsna på det här - speciellt eftersom humöret är i botten - så idag frågade jag en IKEA-anställd (som såg lagom kompetent ut) när de har tänkt ta fram julsakerna??? Fick svaret att  'Ja till vecka 44 skulle julen vara framplockad'. 44!!! Då är vi nästan inne i NOVEMBER!!! En del julprodukter kommer att vara slut på andra IKEA-varuhus innan vi i  Gävle-trakten ens har sett IKEAs julgrejor!!! Förra året var det likadant - de var jättesena då också:(((

Just nu ger jag inte mycket för IKEA Gävle...! Så himla tråkigt!

Happy Holidays,

Annie

8 kommentarer:

 1. Haha, ja, dom är jämt långsamma i Gävle och Sundsvall tycker jag...ibland önskar man att man bodde nån annanstans ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag trivs normallt sett väldigt bra där jag bor, men just nu skulle jag gärna bo i... Helsingborg? - var det inte bl a där de hade fått in julsaker?

   Radera
 2. Ja även jag blev så besviken på Ikea i Gävle!!! Var dit i lördags och då jag läst på andra bloggar att Ikea plockat fram julsaker så var jag så förväntansfull, men så besviken jag blev.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att jag inte är ensam om att tycka det! Känner mig hemskt grinig, men de kunde väl i alla fall ha lite glögg - även om de inte vill köra hela julracet än...

  SvaraRadera
 4. Det är ju faktiskt väldigt konstigt att det inte är samma över hela landet??? Tror nästan att jag måste fråga dem varför... Men för mig som har väldigt långt till närmsta IKEA är det tur att jag kan ha koll via er julbloggare :-)

  Tack!
  /Marlene

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är det skumt!!! Ibland önskar jag nästan att jag inte visste hur det ser ut på andra IKEA-varuhus - då skulle jag kanske inte känna mig så frustrerad!

  SvaraRadera
 6. Eller hur! Jag bor i Gävle och har letat inne på IKEA där jag också! Men alltså, v. 44?! Det är bara så himla orättvist!

  Det blir helt klart till att flytta till en bättre julstad när jag tagit min examen ;)

  SvaraRadera
 7. Så trist! Jag måste besöka närmaste IKEA snart också... Jag bor i Stockholm så jag kanske har mer tur.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!