söndag 19 oktober 2014

Med fokus på Julklappar

Idag har jag slagit in lite flera julklappar. Jag älskar ju julklappspapper - jag kan nog ha ett litet beroendeproblem haha! - och vid varje enskild julklapp funderar jag på vilket papper jag ska välja; vad som passar till mottagaren och storleken på julklappen, och vilket julklappspapper jag känner för att använda. Sedan måste jag ju välja vilket snöre som passar bäst till vilket papper... Olika dagar känner jag också för att använda olika julklappspapper. När jag funderar på det just nu så inser jag också att jag skulle ha väldigt svårt för att följa ett visst 'julklappsinslagningstema' för alla julklappar; jag skulle tycka det var SÅ tråkigt att inte kunna variera mig...

På Rusta har jag hittat ett julpapper som jag tycker är riktigt fint. Det är gammaldags, med tomtar och rikigt stämningsfullt...
 
...och det kommer definitivt bli ett favoritjulpapper att slå in julklappar med i år, det känner jag:)

 
Med en egengjord juletikett och julklappssnören är julklappen redo för sin mottagare:)
Sedan blev det några enkla julklappar inslagna med julpapperna jag visade i förra inlägget.
 
Jag har bestämt mig för att inte använda några specialgjorda julklappsetiketter till syskonbarnens julklappar - de bryr sig ändå inte om utsidan på julklapparna så jag vill inte lägga några extra stora resurser på det.

Jag har handarbetat lite idag också och gjorde klart ytterligare en julklapp. Inspirationen fick jag från Ammie's Julblogg . Den här julklappen kan jag visa eftersom jag vet att mottagaren inte kommer att läsa bloggen. Det var ett roligt julklappsprojekt som man skulle kunna variera på många sätt:) Hoppas mottagaren kommer att gilla sin virkade ljuslykta:)
 
 
 

Happy Holidays,

Annie

6 kommentarer:

 1. Superfint papper, även om jag själv är en sådan där som gärna vill hålla ett tema på mina julklappar ;)

  SV: Det är så svårt! Dröjer nog inte länge till innan jag inmundigar första lussebullen är jag rädd... Dock måste den första vara hembakad, det är mitt enda krav!

  SvaraRadera
 2. Vad fin lyktan blev :)
  Jag har virkat in en kruka här hemma med, fick en i present (med blomma i såklart) men i fel färg mot mina andra och hade ingen annan som passade blomman så fram med virknål och garn så fick jag virkat in den i rätt färg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju jättesmart sätt att få mer användning för en kruka:) Tack för inspirationen:)

   Radera
 3. Oj vilken fin ljuslykta :) Den blev jag också sugen att testa att göra..

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Det tycker jag du ska göra:) Den var jätterolig att virka:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!