måndag 27 oktober 2014

Inspirerande jultidningar!!

Just nu läser jag några underbara jultidningar som definitivt är de bästa jultidningarna jag har läst hittills den här hösten:D
De här engelska jultidningarna...


 ..är verkligen mysiga och full av julinspiration och underbara bilden. Speciellt Make it Christmas - som jag köpte på City Gross för 59 kr - är väldigt läsvärd om man gillar att juldekorera. Tidningen är indelad i 6 juldekorsteman - vintervit, skandinaviskt, guld, rustikt, höglandet och folklore - och har massor av tips och idéer som visar hur man skapar varje julstil.
 
Här är det tips för vintervit inredning.
På syfestivalen fick jag chansen köpa två kommande svenska jultidningar för halva priset...
 

...och det kunde jag inte säga nej till:) Jag kan aldrig få för mycket idéer till kommande julklappsprojekt och i de här tidningarna finns det alla möjliga fina saker att göra:)

Sist men inte minst så dök de här två korsstygnstidningarna upp i Våran Lilla Julvrå...


...och de är fyllda av underbara korsstygnsprojekt till julen. Till exempel finns ett mönster på den här fina julstrumpan...


...som är helt underbar:)
Alla de här tidningarna är proppfulla av härliga bilder och massor av julinspiration och julidéer och jag kan verkligen rekommendera dem om du skulle se dem på tidningshyllan i affären:)

Happy Holidays,

Annie

4 kommentarer:

 1. Det är så underbart med alla inspirerande tidningar inför julen. Bor själv på en mindre ort där butikerna inte alltid är så välsorterade men ska besöka Stockholm i helgen och se till att få med lite tidningar hem :)

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det! Jag kan aldrig få nog av jultidningar!!!

  SvaraRadera
 3. BHG Christmas Ideas (och Best of C I) är en stapelvara hemma hos mig! Älskar den! Men ska absolut ta mig en titt på Make it Christmas också, har missat den men den låter onekligen intressant! :)

  SvaraRadera
 4. Den var verkligen bra - har lusläst varenda sida! Klart värd 59 kr!!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!