söndag 26 oktober 2014

Mitt finaJulhalsband!

Wow, nu märks det verkligen att julen börjar närma sig, speciellt här i julbloggsvärlden:D Jag har inte haft tid att läsa andra julbloggar de senaste dagarna och det känns som om jag har hundratals inlägg att kolla in...! Härligt!

Förutom att läsa julbloggar så har jag också haft tid att sitta och julpyssla idag med diverse julklappsprojekt och egna julinredningsdetaljer. Jag har bestämt mig för att sprida ut lite olika LED-ljuskällor i Våran Lilla Julvrå som sedan kan vara tända i princip dygnet runt. Nu är det ju så murrigt ute att man behöver ha lampor tända nästan hela dagen, så då kan det ju vara trevligt med lite mysbelysning. Jag hängde till exempel upp de här LED-julstjärnorna från IKEA...
...som fick pryda tavellisterna med mina julböcker.

 Jag gjorde också i ordning den här lyktan...
...som ursprungligen var svart men idag målades mera vit. Jag skulle egentligen ha målat den med ännu ett lager vit färg men jag hade inte tålamod nog. Nu blev det lite mer Shabby Chic-känsla över den, och med ett LED-värmeljus och lite julband så ser den helt ok ut och fick flytta in i mitt sovrum.

Igår fyndade jag en hel del på Syfestivalen (som egentligen borde heta Handarbetsfestivalen eftersom alla möjliga typer av handarbeten är representerade). Bland annat så hittade jag jättesöta små julberlocker, och jag frågade min kreativa syster - som bland annat gör smycken - om hon kunde tänka sig att göra ett julhalsband till mig och använda en söt liten julstrumpa i designen?!
 Det kunde hon, och idag fick jag mitt nya julhalsband:)
 

Jag är jättenöjd och ser verkligen fram emot att använda mitt nya fina julhalsband! Min underbara syster har ju också gjort min underbara julfilt som ni kanske kommer ihåg sedan tidigare:) Om inte är den väl värd att kika på igen:D Det kommer nog inte dröja länge nu innan julfilten dyker upp på soffan:D
 
Happy Holidays,
 
Annie

8 kommentarer:

 1. Det går att göra så himla fint med belysning, tacksamt med LED som inte drar så mycket ström. Jättegulligt halsband :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Framför allt är ju LED brandsäkert!

   Radera
 2. Svar
  1. Ja jag ser verkligen fram emot att ha det på mig framöver..:)

   Radera
 3. Svar
  1. Visst är det?! Syrran är verkligen duktig!

   Radera
 4. Ja det blev precis som jag drömde om när jag såg berlockerna på mässan:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!