onsdag 22 oktober 2014

Ljusslinga och supergoda saffransskorpor!

I vardagsrummet har jag en färgglad fondvägg som jag har velat juldekorera på något sätt så i år har jag bestämt mig för att jag ska sätta upp en ljusslinga längsefter taket. Nu har jag tagit itu med det, vilket innebar att jag fick dra undan soffan och klättra upp på stol för att spika i små fästen där jag kunde hänga slingan. Hundarna var mycket nyfikna på vad jag höll på med kan jag lova:)

Samtidigt som jag sedan skulle ta ett kort för att visa er alla, så passade jag på att ta ett kort på min takdekoration som har varit oförändrad sedan förra julen...
...då jag hängde upp virkade stjärnor och julgransdekorationer i min takkrona för levande ljus. Jag blev så nöjd med den att jag lät dekorationerna hänga kvar under året.
 Här ser ni takkronan i förgrunden och min nya ljusslinga samt fondväggen i bakgrunden...

 ...även om bilden är lite suddig eftersom jag stod och vinglade på en stol när jag tog kortet :D

Jag slog också in några julklappar med julpappret jag köpte igår. Det här underbara julklappspappret med granar och snöflingor...

 
..kommer från Dollarstore om jag minns rätt:)

Ikväll har jag också inlett årets riktiga julbakande med Leilas saffransskorpor .

 
Om ni är sugna på att baka saffransskorpor så är det dessa ni ska göra! De är jättegoda och väldigt populära i min bekantskapskrets. Jag kommer definitivt att behöva baka flera saffransskorpor innan advent eftersom mina nära och kära kommer att lägga beslag på den här satsen skorpor långt innan mitt adventsfika :

Happy Holidays,

Annie

6 kommentarer:

 1. Saffransskorpor tänkte jag försöka ge mig på i helgen - Leilas är ju så goda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en god vän- som har det lite kämpigt just nu - började nämna dem längtansfullt så jag kände att det var dax för först omgången och ge henne en burk:)

   Radera
 2. snygg dekoration och ljusslinga :)

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja det blev riktigt mysigt med ljusslingan:)

  SvaraRadera
 4. Testade göra sånna här skorpor förra året, gottt!!

  SvaraRadera
 5. Ja, de är verkligen goda!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!