tisdag 14 oktober 2014

Mysig VIP-kväll på Panduro!

Oj oj vilken kväll! Det bästa sällskap man kan tänka sig - min syrra - och en underbar affär - Panduro - och riktigt bra deals...! Kan det bli mycket bättre?!

Syrran och jag kom till Panduro i god tid så att vi skulle hinna fundera på vad vi behövde och hade råd med. Det var alldeles lagom med VIP-kunder, och det bjöds på cider och tilltugg och stämningen var riktigt trevlig. Och det var VÄLDIGT trevligt att kunna dra av halva priset på det man ville ha, men trots det så blev det mycket beslutsångest:)
Så vad hamnade till slut i min korg?
Ja, några fina jultyger...

 
...lite mönstrat papper som blir perfekt till juletiketter och julkort...

 
...lite julklistermärken...
 

 ...några stämplar...


... ett par stämpeldynor..
 
 
...och en mönstersax.

 
Jag är jättenöjd med mina inköp! Nu längtar jag efter att sätta mig ner och stämpla flera egna julpapper i rött och guld, och att göra flera juletiketter:)
 
Annars idag har jag slagit in en massa julklappar, och nu ligger det en hög med färdiginslagna julklappar på sängen...

 

 
...som ska läggas i Julklappslådan i väntan på julen. Det känns riktigt bra att få sådana här julsysslor gjort långt i förväg, eftersom jag vet att jag kommer ha fullt upp i köket närmare jul när det är dags att julbaka och göra julmat och julgodis.
 
Efter allt trevligt som har hänt i dag så känner jag mig full av julkänslor och det är nästan som om julen har börjat nu...på en liten skala, men ändå..:D
 
Hoppas ni har haft en trevlig tisdag i mitten på oktober, drygt 70 dagar före Julafton 2014!
 
Happy Holidays,
 
Annie

9 kommentarer:

 1. Trevligt trevligt! Jag har tyget längst upp till vänster. Köpte en stumpbit. Tänkte sätta på kartong eller i alla fall förstärka och använda till julkort!
  Bra investeringar och köp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det ett jättefint tyg! Jag blev kär i det så fort jag såg det så det var trevligt att kunna unna sig lite till ett riktigt bra pris:)

   Radera
 2. Konstigt, jag som tyckte det var jag som hade världens bästa sällskap...:) Love you!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Love your too, och tack för senast:) Det var en riktigt trevlig kväll:D

   Radera
 3. Härligt, och gud va många julklappar, jag blir ju nästan stressad! Men du har helt rätt, det kommer vara så mycket annat runt jul att det där med julklappar bör klaras av i god tid!

  SvaraRadera
 4. Vi har en förmåga i våran familj att ha MÅNGA små julklappar till varandra, även om jag kanske gör extrem många ibland:) Syrran kallar mig för julklappsfabriken - haha!

  SvaraRadera
 5. Jag har oxå, som säkert många andra, mønstersax från Panduro. Min tuggar dock pappret väldigt mycket. Vill gärna høra om du är nöjd med din!

  SvaraRadera
 6. Så kul att kunna fynda :) Vi har ingen pandurobutik i närheten och frakten är så dyr, så tyvärr blir det nästan aldrig något köpt därifrån :/

  SvaraRadera
 7. Våran Panduro-affär öppnade för några år sedan. Innan dess fick jag handla i Stockholm när jag var där på besök eftersom frakten är så dyr som du säger:(

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!