måndag 2 november 2015

Juligt gott och blandat:)

Hej alla underbara julvänner!

Som ni kanske märker har jag gjort om lite här i Våran Lilla Julvrå:) Nu är vi ju inne i november och då drar allt det juliga verkligen igång och jag blev sugen på att förändra lite här inför årets jul! Ni får gärna lämna kommentarer om ni tycker att det ser ok ut - eller om det är något som stör er med ändringarna?

Annars har jag idag gjort årets första riktiga lussebullsbak!!!


Det luktar sååå underbart i Våran Lilla Julvrå nu - tänk om man kunde hitta ett doftljus som luktade nybakad lussebullar...:) Jag ska ju börja julbaket till årets adventsfika den här veckan, men jag kunde inte göra det förrän jag hade fyllt frysen med mina egna supersmarriga lussebullar fulla med saffran, russin, vit sirap och massor av margarin! Det är verkligen en julig högtidsstund när man får äta årets första riktiga hembakta lussebullar!!!

I dag har jag också öppnat min speciella julmusikslåda, så nu 'kan' jag spela alla mina favoriter på stereon; Mer Jul, White Christmas, Driving home for Christmas, Bella Notte, O Helga natt etc etc! Eftersom jag har så mycket juligt att göra i november så VILL jag kunna lyssna på mina absoluta julfavoriter - allt blir ju lättare med lite härlig julmusik som sällskap!!

Idag fick jag hem en underbar engelsk korsstygnstidning fylld av en massa underbara motiv att brodera!

 
Synd bara att jag har så mycket julklappar att göra klart först..:) Min absoluta favoritdesign i tidningen är den här underbara snögloben!!!
 
 
Visst är den underbar?!!! Den här hamnar definitivt på listan av projekt jag vill brodera de närmaste åren:)
 
Slutligen en underbar snögubbe som har flyttat in hemma hos min syrra!
 
 
Hon har gjort den själv och ni kan läsa mer om den på hennes BLOGG:)
Visst är den underbar? Man blir riktigt glad när man ser den!
 
Nej, nu ska jag koka lite tomtegröt till middag och äta lite lussebullar till efterrätt...mmm! Kanske jag också skulle ta och öppna den där glöggflaskan jag köpte på IKEA...:)
Visst är det härligt att det äntligen är november?!!!
 
Julkram!
 
Annie

6 kommentarer:

 1. Härligt med november och gott med lussekatter!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Jag var bara tvungen att börja årets riktiga julbak med mina egna favoriter - och de finns INTE med bland adventsfikat...:) De behåller jag för mig själv...och så gillar inte min mormor russin...:)

   Radera
 2. Vad fint det blev på bloggen:) toppen idé att lägga lussekatter som bakgrund:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag fick idén när jag bakade lussekatterna igår - de är ju en sådan stor del av min jul:) Kul att du gillar det - jag blev väldigt nöjd, och det gick ganska snabbt eftersom jag kom ihåg hur du gjorde i förrgår:)

   Radera
 3. Visst är det härligt att vi är framme i november, även om november inte är någon favoritmånad för mig betyder det ju ändå att vi närmar oss advent :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukade tycka att november var lite seg, men numera när jag har Adventsfikat och julbloggen mm så går november alldeles för fort...!

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!