tisdag 20 oktober 2015

Lite Julshopping:)

Hej mina underbara julvänner!

Idag var jag in till den stora staden och besökte lite trevliga affärer såsom Rusta, ÖoB, Biltema och Dollarstore! Jag såg en hel del juligt, men eftersom ni andra har varit så bra på att dokumentera affärernas julgrejor så behöver jag inte visa det här:) Men vad jag VILL visa är de juliga sakerna som fick följa med mig hem!

Det mesta jag handlade var mat och toapapper etc, men på Rusta fyndade jag några saker med juligt tema:) Jag hade förhoppningar om att de kunde ha en del bra grejor och jag hade rätt!


Jag köpte den här fina dörrmattan för bara 40 kronor som blir perfekt att ha innanför dörren:) Och så hade de bra priser på ett av mina favoritgarner i akryl så ett ljuslila nystan fick följa med mig hem...Ser framför mig någon virkad julklapp kanske...:) Sedan hittade jag en vanlig enkel billig lampskärm som jag ska juldekorera med decoupage. Jag har en som jag gjorde för ett antal år sedan...


...men jag är redo för en ny julig lampskärm nu:)

Självklart var jag ju tvungen att köpa lite jultvål - den med pepparkaka luktade riktigt gott:) Kanske lämplig i köket?!

Jag köpte faktiskt bara EN rulle med julpapper trots att jag såg så många olika varianter - och det känner jag mig riktigt stolt över...haha! Men den här rullen med gammaldags tomte- och vintermiljö kunde jag bara inte motstå - det är ju precis så jag vill att julklappspapper ska ser ut!!

Sedan hittade jag två jultidningar som jag inte hade sett i affärerna här omkring än.


Eftersom jag älskar att pyssla så var 101 idéer ett självklart köp, och julbak kan man bara inte ha för mycket av! Jag såg Amelia Jul också, men jag har inte bestämt än om jag ska köpa den. Jag brukar göra det varje år men i år var jag lite besviken på deras 'julgåva' - en deckare. Jag läser inte deckare och dessutom är det ju inte en 'julig' gåva - hade varit mycket trevligare med en cd med julmusik kanske, eller en julfilm...
Jag väntar nog på att se vad ni andra tycker om årets Amelia Jul...

Annars är jag så himla pysselsugen just nu, men de senaste dagarna har jag varit trött och haft fullt upp med annat så jag har inte haft möjlighet att julpyssla något. Överhuvudtaget är det mycket som händer den här veckan, speciellt ett besök till Syfestivalen i Stockholm på lördag (!), så jag får se hur mycket jag hinner pyssla:)

Julkram!

Annie

6 kommentarer:

 1. 101 idéer vill jag också ha, hoppas att den och andra än allers jultidning börjar dyka upp här omkring snart. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna för att du hittar lite fler jultidningar snart - så underbart att de kommer nu:))

   Radera
 2. Den dörrmattan har vi också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att ta fram den till Adventsfikat!

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!