söndag 9 augusti 2015

Säsongens första julpyssel!

Förra året gjorde jag egna juletiketter till mina julklappar. Jag var inte säker på om jag ville göra det i år; det tar ju lite tid att göra juletiketter och jag borde ju kanske lägga den tiden på att göra julklappar i stället...! Dock tror jag att juletiketterna var uppskattade:) Min mamma tyckte att hennes var så fina så hon hängde upp dem som juldekorationer i sin gran, och jag tror att min syster bestämde sig för att återanvända en del av de som hon fick;)
 
Nu när jag har börjat fundera på den kommande julen och börjat planera julklappar, så kände jag hur lusten att göra egna juletiketter började komma tillbaka. Framför allt juletiketter dekorerade med korsstygnsbroderier:) Som tur är har jag fått sådana typer av etiketter från engelska korsstygnstidningar så det var bara att brodera de små motiven med röd tråd och limma fast dem på de tillhörande matchande pappersetiketterna:)
 

Voilá!
De blev riktigt fina tycker jag:) Det var riktigt trevliga och enkla små motiv att brodera, och fort gick det eftersom man bara använder en färg. Motiven skulle kunna bli riktigt fina i grönt eller guld, eller så kan man brodera med vitt tråd på röd väv...Det finns ju massor av alternativ:))
Och tur är väl det, för nu har jag bara ett drygt femtiotal till att göra...!
 
Annie

6 kommentarer:

 1. Ibland är det roligt med sånt som blir klart fort! Jättesöta!

  SvaraRadera
 2. Absolut! Eftersom jag har många stora korsstygnsprojekt på gång så är det skönt att variera med små miniprojekt som fort blir klara:))

  SvaraRadera
 3. svar: Jag har helt missat Nigella, vilken mys-kvinna! Morotskaka är ju inte helt fel heller. Jag är egentligen ingen tårttjej men pojkvännen och hans familj älskar tårtor. Får kanske bli en jultårta i år :)

  SvaraRadera
 4. Åh så söta!! Men oj, femtiotal till att göra!! Tyckte det var extra kul att du håller på med juletiketter just nu för det gör jag också :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!