fredag 14 augusti 2015

Julprojekt!

Just nu har jag påbörjat en mängd olika broderier som så småningom förhoppningsvis ska bli julklappar till mina nära och kära. Dock kan jag ju inte närma mig julsäsongen utan att brodera på några julmotiv till mig själv, eller hur?!

De julmotiv jag har på gång just nu är först och främst min vackra julälva som så småningom ska bli pimpad med glittertråd och pärlor:)

 
Eftersom jag har broderat på henne när jag tittar på julfilmer så har jag kommit en bra bit på vägen:) Jag älskar alla de härliga röda och gröna färgerna i den här designen:)
 
Sedan har vi den här lilla tomtetavlan som ska bli en juldekoration till mig själv.
 

Det är en amerikansk design som är väldigt lätt och snabb att brodera och väldigt julmysig:)

Jag älskar att brodera båda julmotiven så mycket att det till och med är lite svårt att slita sig från dem för att brodera på alla mina andra julklappsprojekt:)

Annie

6 kommentarer:

 1. Jag ser fram emot att få se "Belle" i färdig glans:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör jag också, men det här är inte Belle:D Belle är den lila lavenderälvan:)) Om jag skulle döpa den här så skulle jag nog kalla henne NOEL:))

   Radera
  2. Ja, just det:) Noel skulle passa bra!

   Radera
 2. Mysigt pyssel och de blir säkert jättefina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det hoppas jag! Jag hoppas ännu mera att jag får dem klara till den HÄR julen och inte till framtida jular...haha!

   Radera
 3. Låter väldigt mysigt att brodera... fint blir det dessutom! Ska bli kul att se hur julälvan ser ut när hon är klar :)

  sv. Vilken komplimang, tusen tack! :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!