måndag 31 augusti 2015

Panduro-REA och gudomlig adventskalender!!!

Hej mina julvänner!

Trots att jag har haft fullt upp med icke-julrelaterade saker i flera dagar så har jag julat på för fulla muggar inombords:) Medan jag har gått ut med hundar så har jag funderat på julpyssel, och medan jag har städat har jag funderat på julklappar etc etc...:) Ja, ni förstår nog:)

Förresten, har ni sett att Panduro  har sin superREA på pysselsaker just nu?? Snacka att man kan fynda jättefina superbilliga saker till julpysslet!!! Och som om intte det vore nog så har de också startat en 'Outlet'-avdelning där man kan fynda ännu mer grejor! Jag har suttit flera timmar vid datorn idag för att försöka fynda lite billiga (men jättefina) saker till årets julpyssel mm.

Jag var över till syrran i lördags och hade mysig familjetid:) Det visade sig att hon också har börjat att julpyssla - även om hon inte är en fullfjädrad julnörd som jag! Däremot så gör hon - precis som jag -mycket julklappar själv och då lär man börja i mycket god tid. Hon visade mig en av hennes senaste skapelser och den var sååå fin!!!


Har ni någonsin sett en finare liten ADVENTSKALENDER??? Sååå söt!

Jag blev helt till mig när jag såg den och störtförälskad! Är inte hennes barn - tonåringar numera - lyckligt lottade som kommer att få varsin sådan här i december?? Och det bästa är ju att man kan spara den från år till år! Jag tog lite närbilder på denna underbara julskapelse...

 
...eftersom jag bara var tvungen att visa er allihopa hur fin den är! Jag skulle vara fullkomligt nöjd med att ha en sådan här stående på mitt vardagsrumsbord enbart som prynad hela julen:) Hoppas hon förstår min hint om hon skulle läsa detta inlägg...hohoho:D
 
Som om den här underbara julkreationen inte var nog så hade hon faktiskt gjort två helt underbara julsaker till mig också som jag fick i helgen! Att visa er dem kräver två ganska långa inlägg så det får nog vänta till imorgon och övermorgon...:) Jag lovar att ni kommer att bli mycket avundsjuka och önska att ni hade en syster som min, hahaha! 
 
På återseende imorgon med mera julfrosseri!!!
 
Annie

2 kommentarer:

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!