tisdag 18 november 2014

Julpimpning!

Idag har jag städat på alla bokhyllor och gjort i ordning små juldekorationer/julstilleben runtom i Våran Lilla Julvrå inför advent och Adventsfikat. Jag har också satt upp några jultavlor på väggarna och lite fler julbelysningar, samt sytt en ny juldyna till hallens sittplats. Tyvärr kan jag inte visa några bilder än eftersom jag inte har någon fungerande kamera just nu, men imorgon ska en 'fotograf' - ie syrran - komma hit och hjälpa mig ta lite bilder medan jag väntar på att få min frustrerande kamerasituation fixad.
Det känns i alla fall skönt och mysigt att ha fått det mesta av adventsdekorationerna och julbelysningen på plats. Nästa vecka måste jag fokusera på att baka och göra julgodis mm, så då vill jag gärna ha det mesta av städningen avklarad. 
På återseende i morgon med lite juliga bilder!

Happy Holidays,

Annie

2 kommentarer:

  1. Jag borde sätta fart med alla förberedelser inför advent med. Är bortrest torsdag morgon - fredag natt nästa vecka, sen julbord på lördag och sen var det visst advent. Ska förvisso inte ha planerade gäster då men vi brukar försöka pyssla och mysa lite extra varje advent och alla nära och kära som vill vara med är alltid välkomna så då är det ju skönt om allt är klart :)

    SvaraRadera
  2. Trots att en liten del av mig är medveten om att det är lite tidigt att juldekorera nu (även om vissa tomtar och granen får vänta), så vet jag att det är skönt att få det gjort i gott om tid och njuta av processen. Dessutom är det ju aldrig fel med julmys:) Speciellt nu när det är så mörkt och ruggigt och trist ute:((

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!