tisdag 11 november 2014

Juligt köksfönster!

Nu har jag äntligen juldekorerat mitt lilla fönster i köket. Jag vet att det kanske är lite tidigt men jag har längtat efter att sätta upp min stjärna och ljusslinga - det är bara orken som har stoppat mig. Men idag tog jag itu med det!


Varje år i november dekorerar jag likadant i köksfönstret: Jag sätter mina julkaktusar i sina röda ytterkrukor, jag sätter upp min tomtegardin (ja, jag erkänner; jag avskyr att stryka gardiner!) och min enkla röda pappstjärna och sedan hänger jag upp min underbara lilla klotslinga på gardinstången. Den röda pappstjärnan är väldigt enkel med dagens mått mätt, men det blir ett sådant fint ljus från den..:) Och det bästa är att med dessa två julbelysningar så behöver jag knappt tända några fler lampor när jag är i köket utan jag kan pyssla därinne i skenet av mina mysiga julbelysningar:)

Och pyssla i köket är vad jag gjorde i eftermiddag:) Jag bakade två saffranslängder med vit choklad som jag ska ha till Adventsfikat.


Och med mina hyacinter som blommar och mitt julbak idag så doftar det alldeles ljuvligt här i Våran Lilla Julvrå. Nu ska jag värma lite glögg och provsmaka saffranslängderna:D

Happy Holidays,

Annie

4 kommentarer:

 1. Vad härligt julmysigt det ser ut!

  SvaraRadera
 2. Ja det är väl därför jag gör likadant varje år:D

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt, själv väntar jag nog lite till mina fönster där grannarna ser.. Sen att paketkalenderna som jag bara provhängde fortfarande hänger kvar i vardagsrummet och att de julklappar jag slagit in står framme på bokhyllorna är en annan femma :P

  SvaraRadera
 4. Jag har slutat att bry mig om vad grannar och andra tycker - och förresten, med det här mörkret som är utomhus nu så är väl alla tacksamma för lite extra belysning:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!