onsdag 31 december 2014

Gott Nytt År, och TACK!

Ja, så var det då årets sista dag - och den högtid som jag gillar minst av alla... Det kan ju bero på att det var väldigt länge sedan som jag hade något riktigt bra att fira både vad som gällde året som gått och året som väntar:( Dessutom avskyr mina två äldsta hundar smällare och fyrverkerier, så detta är ingen högtid för oss.

Men jag vill i alla fall önska alla mina nya julnördsvänner ett riktigt  GOTT NYTT ÅR, och passa på att tacka alla läsare för uppmärksamheten och för alla underbara och uppmuntrande kommentarer på den här bloggen under hösten. Jag har verkligen tyckt att det har varit jätteroligt att julblogga, och jag ångrar inte för en sekund att jag startade den här julbloggen i höstas! Om jag lever och har hälsan så kan jag garantera att jag kommer tillbaka i höst - och antagligen ett antal gånger innan dess - full av jullängtan och julmys. Och saknar ni mitt svammel så finns det alltid mer svammel att läsa på min vardagsblogg, www.varanlillavra.blogspot.se, där jag försöker skriva lite varje dag - haha!

Så,
GOTT NYTT ÅR!
och
TACK FÖR ATT NI HAR DELAT ÅRETS JULFIRANDE MED MIG! 
 
Kram,
 
Annie
 
 

4 kommentarer:

 1. Tack för denna säsongen. Det har varit jätteroligt att följa dig här i uppladdningen för julen. Vi ses till hösten. Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att du ändå får en trevlig nyårskväll men jag håller med om raketerna... det har varit roligt att följa dig och eftersom jag har både denna och din andra blogg på bloglovin så fortsätter jag att följa dig. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på det nya året! Fortsätter följa dig på din andra blogg!

  SvaraRadera
 4. Tack för den här julen.
  Hoppas vi ses nästa jul också =)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!