söndag 28 oktober 2018

En riktigt mysig och snöig söndag❄❤!

Hej Mina Julvänner!

Vilken underbar söndag jag har haft! Och det på grund av att vi har fått ännu en dag med snö!!! Det har snöat till och från hela dagen så nu är det nästan en decimeter på sina ställen. Men prognosen har inte förändrats så snön kommer snart försvinna...men jag njuter så mycket just nu av att gå ute i vinterkängor, mössa, halsduk, tjock täckjacka och vantar och höra snön knarra under fötterna! 

Det var omöjligt att sova länge i morse och när jag såg att snön tack och lov låg kvar sedan igår så dröjde det inte länge förrän jag och hundarna var ute i snön för att njuta.


Jag trodde att snön skulle smälta under dagen, men framåt eftermiddagen låg den fortfarande kvar, och när jag stod och bakade i köket så var det sååå mysigt att titta ut genom köksfönstret och se den vita, snöiga utsikten!


När jag lite senare på eftermiddagen såg att det vräkte ner snö så tog jag med mig hundarna på en promenad för att njuta av det helt underbara vädret! 


Att se snön falla gör mig så varm i själen och allt känns mycket roligare och jag fylls av energi😊! Och jag vill bara insupa så mycket snö som jag kan medan den är här.

När jag och hundarna gick igenom vårat lilla centrum i skymningen kunde jag nästan låtsas att den vanliga belysningen i själva verket var julbelysning......och jag fylldes av längtan efter att se alla julbelysningar överallt. Dock fick jag nöja mig med att spana in en ensam balkong som har fattat grejen😉.


Nu på kvällen har jag pysslat i köket eftersom vi ska fira min yngsta hunds födelsedag i morgon. Men med tanke på vädret och julkänslorna jag har inombords så kändes det mer som ett julbak.


Och det är nog mycket möjligt att dessa kakor dyker upp på Adventsfikat; de såg väldigt goda ut (trots att jag inte äter choklad...).

Hoppas att många av er har fått möjlighet att njuta av lite snö i helgen❄❄❄!

Varma Julhälsningar,

Annie

12 kommentarer:

 1. Underbart - grattis till snön!! Visst är det för härligt, jag känner mig typ som en helt ny människa när snön kommer... blir 110% lyckligare iafl :) Nu får vi njuta, snart kommer tövädret..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen underbart med snö! Det intensifierade verkligen jullängtan och julstämningen:)

   Radera
 2. Så mysigt det ser ut. Här har vi inte fått någon snö ännu mer än några singlande flingor i lördags natt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du hann att se någon snö innan vädret vände; nu är det grått och trist och mörkt igen...

   Radera
 3. Sv: Håller med! Vi kör alltid levande nere, ofta huggen från egen skog, denna plastis är ämnad för sovrummet så jag slipper småkrypen! Ingen riktig jul utan äkta gran och grandoft :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Grandoften är ett måste...trots alla 1000-tals barr:)

   Radera
 4. Älskar snön som kom! Nu är den tyvärr borta men underbart när den dansar ner! Saknar min katt Lakrits ännu mer dagar som dessa, han älskade att sitta ute och titta på snöflingorna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen hypnotiserande att titta på snön som faller...såå mysigt! Jag beklagar sorgen <3

   Radera
 5. Underbart med snö! <3 Vår är tyvärr borta nu, men fick ha den hela förra helgen i alla fall. Så goda de där kakorna ser ut! Skulle kunna äta allihop, hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland önskar jag verkligen att jag fortfarande åt choklad...! Just nu är det så grått och blött ute och prognosen är bara mer av det så snö känns väldigt långt borta...men underbart att få njuta några dagar i alla fall!

   Radera
 6. Svar
  1. Det var alldeles alldeles underbart! Jag hade kunnat vara ute i timmar:)

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!