torsdag 12 december 2019

VINNARNA i Våran Lilla Julvrås Jullotteri!

Hej Mina Julvänner!


Vad roligt att ni har varit så pass många som ville vara med och vinna ett par av mina stickade ullvantar med vintermotiv! Och samtidigt var med att skapa spellistan JULÄLSKARNAS FAVORITLÅTAR på Spotify. Har ni Spotify kan jag rekommendera den juliga spellistan fylld med härliga julfavoriter! Och har ni inte varit med i lotteriet men kanske har en speciell jullåt som ni bara ÄLSKAR så får ni gärna nämna den i kommentarsfältet så lägger jag till den i spellistan😊.

Nåväl, nu är ni väl nyfikna på vilka som är de lyckliga vinnarna i årets Jullotteri ?! Min syster var här idag och drog fyra vinnare som alla får varsitt par gosiga vantar.

Så STORT GRATTIS till vinnarna:

Karin (med låtarna That's Christmas to me, Snön och Christmas time is here again)

Caroline Gustavsson

Ulla-Karin (@ullak på Instagram)

Jenny (@julhosjenny på Instagram)

Maila er adress till mig via  ac_jakobsson@hotmail.com , eller skicka ett meddelande med er adress till mig på Instagram ( @varanlillajulvra  ) så skickar jag vantarna till er så snart som möjligt. Slumpen kommer att avgöra exakt vilka vantar ni får, men alla vantar går att tvätta i tvättmaskin på 30 grader.

STORT TACK till alla er som deltog i Våran Lilla Julvrås Jullotteri i år; jag önskar att jag kunde skicka vantar till er allihopa❤❤❤!

JULKRAMAR!

Annie🎁🎄🤶

3 kommentarer:

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!