torsdag 21 augusti 2014

Tankeställare

Solstrålen, en av mina tre hundar (läs om honom här ), blev sjuk igår och vi fick åka till Uppsala djursjukhus på kvällen. Han hade fått magsjuka, hög feber och en infektion i kroppen. De skrev in honom, och jag och min svåger fick åka tillbaka hemåt mitt i natten utan honom... Av förklarliga skäl är jag jätteorolig. Han har ett antal hälsoproblem och det är inte första gången han har blivit akut sjuk. Min förhoppning är än så länge att han får komma hem i morgon, och det kan jag säga, att jag LÄNGTAR efter att få hem min goa, underbara, kärleksfulla Solstråle.

All denna oro och ångest över hur det ska gå med honom får en att inse vad som är viktigt när det gäller livet och julen. Julen skulle inte vara värt någonting om jag inte fick vara omgiven av mina tre underbara hundar och min närmaste familj. All förväntan och längtan och julpysslande är helt meningslöst om jag inte får dela julen med de hundar och människor som jag älskar...!
Det är värt att komma ihåg.
Vår älskade lilla Solstråle! Krya på dig snart!

Annie

4 kommentarer:

 1. nej så är det verkligen, allt julstök i sig är inte värt något om man inte får dela det med någon :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är lätt att glömma bort det när man stressar runt och gör upp alla mentala listor på vad man vill hinna med innan julen..:)

   Radera
 2. Hoppas Solstrålen kryar på sig, vet hur jobbigt det är att ha sjuka djur.
  Man känner sig så hjälplös eftersom dom inte kan berätta vad som är fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det allra värsta är när man måste lämna dem på sjukhuset utan att veta hur det kommer att gå och när man får se dem igen. Jag HOPPAS att han kommer hem imorron.

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!