fredag 22 augusti 2014

Jullängtan försvann, men Solstrålen hemma igen!

Tack och lov är våran Solstråle återigen hemma med oss efter två nätter på sjukhus! Det har varit riktigt jobbiga dagar för mig med lite sömn och mycket oro och stress. Därför är det kanske inte så konstigt att min jullängtan har försvunnit all världens väg, och det enda som har varit viktigt är att få hem min goa, underbara, kärleksfulla lilla Solstråle. Han är fortfarande inte helt frisk och går på specialkost och antibiotika, men han är mer sig själv igen.
Nu när läget har lugnat ner sig igen så kommer jullängtan säkert tillbaka snart, och under tiden ska jag läsa alla härliga julbloggar och alla svar som ni har skrivit på min jullista (se här ). Det är så kul att läsa om andras traditioner och tankar runt julen:))
 
Min älskade Solstråle hemma igen..!

Happy Holidays,

Annie

4 kommentarer:

 1. Mysigt att ha honom hemma igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen underbart!!! Han är trött, men njuter av att återigen kunna sova i soffan och sängen och umgås med sina brorsor:))

   Radera
 2. Skönt att han är hemma, hoppas att han kryar på sig snabbt!

  SvaraRadera
 3. Just nu får han inte äta godis eller tuggben, han sover mycket och går på antibiotika, men jag är bara så glad att han är hemma igen!!!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!