fredag 4 oktober 2019

Snö!!!

 Hej Mina Julvänner!

Jag skulle kunna berätta om hur jag hade ett lååångt besök hos tandläkaren på två timmar i onsdags, och hur jag sedan dess har helt utslagen och haft så pass mycket värk i kinden att jag inte ens orkade läsa min nya jultidning...men jag tänker fokusera på något mycket härligare som hände idag!

De senaste dagarna har temperaturen krupit ner mot nollan på kvällarna och jag har njutit av att sätta på mig halsduk, mössa och vinterjackan på kvällspromenaderna med hundarna. Det slog mig i morse att jag skulle kolla väderleksprognosen...det är ju så spännande att se om det -kanske - börjar bli dags för några eventuella snöflingor...i alla fall i prognosen...😉
Och titta vad jag såg:


Även i väderleksappen börjar vintern dyka upp! Fast för det mesta så blir det ju bara regn, men det var väldigt härligt att i alla fall se några snöflingor där.

Spola fram några timmar till sen eftermiddag och jag sitter och försöker sticka på ett par julvantar när min underbara syrra - som känner mig väldigt väl - ringer och undrar om jag sett att det snöar?! Jag tittar ut genom fönstret och ser snöblandat regn. Syrran är någon mil bort när hon ringer och hon har snöflingor utanför bilen, och medan vi pratar så börjar snöflingorna falla utanför fönstret och jag blir alldeles till mig!!! Jag slänger ifrån mig telefonen och öppnar balkongdörren för att i alla fall hinna fånga snöflingorna på film...


...och sedan hojtar jag till hundarna att vi måste skynda oss ut för att eventuellt hinna njuta av snöflingorna! Så jag kastar på mig ytterkläderna och kastar på kopplena på hundarna och sedan springer vi ut genom ytterdörren och porten och tack och lov snöar det fortfarande...


Såå himla mysigt!!! Och ett underbart sätt att avsluta den här veckan som har varit RIKTIGT tuff mentalt och fysiskt.

Det var stora, vita, blöta flingor som landade i hundarnas pälsar....


...och på min jacka och jag bara njöt!


Det var till och med så att snöflingorna låg kvar några minuter på gräsmattan innan de smälte bort. Snacka om att jag fick en känslomässig positiv kick av de här snöflingorna!!!

Ärligt talat har jag varit lite orolig för hur jag skulle känna/inte känna inför en ny vinter med snö... Tyson älskade snö och jag har SÅÅ många fina minnen förknippade med honom njutandes av vintern och snön. Dagen när han somnade in, den 2 maj, så började det snöa bara någon timme efter att jag hade sagt mitt sista adjö till honom, och på kvällen var marken täckt av snö. Den 2 maj! Helt sjukt. Det var som en sista hälsning från honom till mig där han ville skicka lite snö till mig för att göra mig glad eftersom han och jag älskade att njuta av snön tillsammans❤❄.



Så med alla snöiga minnen och all sorg som har varit det senaste året så visste jag inte hur det skulle kännas i vinter utan honom vid min sida. Men idag har jag insett att min kärlek till snön finns kvar och att jag fortfarande blir som ett litet barn när det snöar och jag vill bara vara utomhus och njuta av de vita flingorna. I år ska jag njuta ordentligt av vintern och den snö som kommer för både mig själv och för min älskade Tyson❄🌨❄.

Julkramar,

Annie❄🤶❄

3 kommentarer:

  1. Men åh så fantastiskt fint ändå att det kom snö den andra maj. Jag tror precis som du att det var en hälsning från Tyson. Blir glad över att läsa att fler än jag älskar snö. Tycker mest annars att man hör att det är så kallt och dant med snö. Jag blir dock som ett barn när det kommer snö.

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med snö. Både jag och vovven tycker också om snö, så klart man ska skynda sig ut när det snöar :)
    Så söta bilder på hundarna <3

    SvaraRadera
  3. Men gud så mysigt med snö!! Blir väldigt avundsjuk här, haha. Vilka stora fina flingor ni fick! Älskar sådan snö. Ingen snö i sikte här än tyvärr, termometern envisas med att ligga på ett par plusgrader om natten, och runt 6-7 plusgrader om dagen. Det blir det ju ingen snö av, trots stundom regn. :( Så fint minne du delar med dig av med den sista snöhälsningen från Tyson! <3

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!