fredag 14 september 2018

Vem är jag???

Hej Mina Julvänner!

På den trevliga julbloggen JENNYS JUL har Jenny skrivit ett inlägg där hon berättar lite mer om sig själv och sitt liv. Jag tyckte det var riktigt trevligt att läsa - alltid kul att lära känna julvännerna lite mera😊 - så jag tänkte att det kanske fanns någon (?) som skulle vara intresserad av att veta mer om mig också. 


Jag är 48 år, bor i närheten av Gävle och lever ensam med mina tre underbara hanhundar som får mig ut ur sängen varje morgon❤.  Den äldsta hunden är 13 år och är en blandning schäfer/labbe/golden retriever/springer spaniel. Sedan har vi minstingen som är 9 år och en tax/chihuahua/beagle-blandning och till slut mitt busfrö som är 6 (snart 7) år och en renrasig beagle.

Jag lägger nästan aldrig upp bilder på mig själv för jag har lite dåligt självförtroende när det gäller mitt utseende. Jag tycker hundarna är mycket sötare😍. Jag är långtidssjukskriven på grund av posttraumatisk stress, social fobi och depression mm, och vissa dagar är mycket tyngre än andra...


 Förutom att jag älskar julen och hundar, så är jag också sportgalen (framför allt vintersporter) och tittar på sport på tv så mycket jag kan. Jag handarbetar nästan alltid när jag tittar på tv, och de senaste åren har det mest blivit virkning. Dock kan jag även sticka och brodera och förr i tiden sydde jag kläder. Jag tycker också om att baka och bjuda nära och kära på godsaker.


Förutom mina älskade hundar så består min närmaste familj av min älskade syster, min svåger, mina tre syskonbarn, min mamma och min pappa och hans fru. Vi spenderar alltid mycket tid tillsammans under julperioden och jag känner mig lyckligt lottad som har en sådan fin familj som accepterar mig precis som jag är❤.

Nu skulle det vara jättekul om flera av ni underbara julvänner/julbloggare kunde berätta lite mer om er själva - precis som jag och Jenny har gjort - innan vi drar igång julsäsongen 2018 på allvar😁!!!

Varma julhälsningar,

Annie

9 kommentarer:

 1. Vilken härligt presentation och jättefina bilder. Din julblogg var en av de första som jag fastnade för, jättekul med en mer personlig presentation :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad gullig du är<3! Det glädjer mig att du tycker om min julblogg!

   Radera
 2. Så roligt att få veta lite mer om dig! Och vilka härliga hundar du har :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad kul att du gillade min presentation<3!

   Radera
 3. Så trevligt att få veta lite mer om dig och att få se ett ansikte bakom bloggen! Jättefina bilder på dig verkligen, och vilka goa, fina hundar du har. Har alltid velat ha en hund i hela mitt liv, så det är en framtidsdröm verkligen. Får se till att knåpa ihop en presentation jag också. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad gullig du är<3! Hundarna är mitt allt så jag hoppas verkligen att du också får möjlighet att njuta av all kärlek som hundar delar med sig av:) Hoppas du får till en presentation; skulle vara jättekul att veta lite mer om dig (förutom att du firar jul i en helt ljuvlig julmiljö!).

   Radera
 4. Åh så kul att läsa mer om dig och dina söta pälsklingar! Och att få ett ansikte till skribenten bakom bloggen är alltid kul!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!