torsdag 5 oktober 2017

Allers Julmagasin x 2...och lite saffransbak💛

Hej mina julvänner!

Jag vet att ni kan föreställa er den lycka jag kände när jag gick in på min lokala Willys i förmiddags för att köpa satsumas och apelsiner...och så hade de fått in Allers Julmagasin😊😊😊!Så underbart att kunna lägga den i varukorgen och sedan stoppa ner den i ryggsäcken och bära hem denna underbara jultidning som aldrig gör mig besviken! Dock tänker jag suga ordentligt på den här julkaramellen så jag läser bara några sidor i taget för att den ska räcka längre😊. Och än så länge är jag nöjd! Den har som vanligt en trevlig blandning av handarbete och ätbart mm.
Men den bästa upptäckten var att det kommer ett ANDRA Julmagasin i slutet på November!!! Jippiee!!! Vilken lycka!

Inspirerad av min nyköpta jultidning, kände jag också att det var dags att baka årets första saffran- och apelsinkaka så att jag har något gott att äta till helgen! Jösses vad gott det luktar när man bakar med saffran!


Jag älskar smakkombinationen saffran/apelsin och det började snart lukta alldeles ljuvligt i Våran Lilla Julvrå när kakan gräddades i ugnen! Synd att Yankee Candle inte har den doftkombinationen...


 När kakan hade svalnat var det förstås dags att smaka och jag blev inte besviken! Jag ser fram emot många skivor (l)ju(v)ligt välsmakande sockerkaka under helgen💛💛💛!


Nu ska jag koka lite risgrynsgröt och koppla av med lite virkad julklappsproduktion🎁🎁🎁!

Julhälsningar,

Annie

5 kommentarer:

 1. TVÅ Allers julmagasin? Nämen, det låter ju helt fantastiskt! Ser så fram emot att läsa när den kommer till Finland, dröjer alltid typ en vecka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Bästa nyheten för oss som älskar jultidningar:) Den kommer tydligen var fokuserad på Advent mm:)

   Radera
 2. Låter ju helt underbart! Har du lust att dela receptet på din kaka? :)

  SvaraRadera
 3. Det kan jag absolut göra❣️ Jag återkommer😁❣️

  SvaraRadera
 4. Åh, jag måste baka något med saffran!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!