måndag 27 juli 2015

Mer och mer jultankar...!

Nu har det börjat!

Tankarna på julen blir bara fler och fler allteftersom dagarna går! Häromdagen när jag satt och sappade på tvn så hamnade jag på ett reality-program där familjen firade jul, och självklart var jag tvungen att titta... haha! Trots att jag inte följer det programmet. Men det var ju jul!

Och idag såg jag två julfilmer som jag spelade in förra julen. De var småmysiga båda två, men den ena filmen 'Christmas with the Kranks' (Julfritt på svenska) var riktigt trevlig och jag kände att den skulle jag gärna ha på dvd...:)

Jag har broderat lite mera på min Julälva...


...och så håller jag på att brodera och planera julklappar för fullt.

Jag skulle inte säga att jag LÄNGTAR till julen än, men jag har tänt lite mera juliga doftljus och tänkt mycket på den.

Det jag däremot verkligen LÄNGTAR till är att julbloggssäsongen kör igång på riktigt!! Innan det sker så får jag väl gå runt här i Lilla Julvrån och känna mig helknäpp som tänker så mycket på julen när det är fem månader kvar...

Julkramar,

Annie

6 kommentarer:

 1. Jag tänker också mer och mer på julen för varje dag inte så att jag längtar efter själva julen ännu men efter julbloggssäsongen, jultankar och julpyntet. Har också tänt doftljus, vädret inbjuder till det��

  SvaraRadera
 2. Tack Marie, det var precis vad jag behövde höra: jag är inte ENSAM om den här känslan. Det är därför jag älskar julbloggsvärlden- här behöver man inte känna sig knäpp!

  SvaraRadera
 3. Kollade på tv serier häromdagen och då var det julavsnitt, mysigt att lyssna på julsånger =)

  SvaraRadera
 4. Ja inte är du ensam inte med denna sommaren har mina jultankar kommit till mig oerhört tidigt, men inte mig emot älskar att tänka och se fram emot julen.

  Bloggsäsongen har jag saknat men drar igång nu kliar i fingrarna kan inte vänta längre :-)

  SvaraRadera
 5. Eller hur! Jag är också väldigt sugen på att julblogga! Men nu är det ju agusti så då är det väl ok?? Det är ju bara drygt 140 dagar kvar ha ha!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!