måndag 25 augusti 2014

Mumsiga skorpor!

Jag brukar alltid baka Leila Lindholms saffransskorpor till julen, och de är alltid lika populära bland familj och vänner:)) Nu är det ju lite för tidigt på hösten för saffransbak, men idag prövade jag att göra en halvjulig variant på skorporna så länge. Istället för saffran, så smaksatte jag dem med apelsin och vit choklad.

De blev JÄTTEGODA! Jag kommer definitivt göra flera, det kan jag lova!
Om du också vill baka dessa innan det är dags för julens saffransskorpor, så utgå från det här receptet. Ersätt saffranet med rivet skal från en stor apelsin, och istället för 1 1/2 dl sötmandel så hade jag i 1/2 dl hackad sötmandel och 100 g hackad vit choklad. Annars är det bara att följa receptet:)

 
Lycka till, och njut!!!

Happy Holidays,

Annie

4 kommentarer:

  1. Men åh så gott de lät med apelsin och vit choklad!! Även saffranskorpor lät väldigt gott, något man kanske skulle skriva upp på julbaklistan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag definitivt du ska göra! Saffransskorpor är nog det mest populära som jag bakar runt julen-jag ger till och med det i julklapp till vissa..!

      Radera
  2. Åh så gott det såg ut blev allt sugen nu ;-)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!