De blev JÄTTEGODA! Jag kommer definitivt göra flera, det kan jag lova!
Om du också vill baka dessa innan det är dags för julens saffransskorpor, så utgå från det här receptet. Ersätt saffranet med rivet skal från en stor apelsin, och istället för 1 1/2 dl sötmandel så hade jag i 1/2 dl hackad sötmandel och 100 g hackad vit choklad. Annars är det bara att följa receptet:)
Lycka till, och njut!!!
Happy Holidays,
Annie
Men åh så gott de lät med apelsin och vit choklad!! Även saffranskorpor lät väldigt gott, något man kanske skulle skriva upp på julbaklistan :)
SvaraRaderaDet tycker jag definitivt du ska göra! Saffransskorpor är nog det mest populära som jag bakar runt julen-jag ger till och med det i julklapp till vissa..!
RaderaÅh så gott det såg ut blev allt sugen nu ;-)
SvaraRaderaTack, ja de blev riktigt goda!
Radera