onsdag 2 september 2015

Min Xmas Planner och årets första julpyssel!

Hej mina julvänner!

Som många andra av er så har jag ett ställe där jag skriver ner alla mina listor runt julen. Förra året använde jag mitt juldekorerade block, men som jag sade i det förra inlägget så började jag drömma om vilken fin Christmas Planner min syrra skulle kunna göra till mig nu när hon är så duktig på att göra böcker...! Tyvärr var INTE min syster lika sugen på att göra en Xmas Planner till mig, men hon märkte nog att jag var väldigt sugen på en så när hon helt plösligt fick en snilleblixt om hur hon skulle kunna göra en snabbt så gick det tydligen ganska fort:))

Så i söndags kom hon förbi Våran Lilla Julvrå och överräckte denna underbara Christmas Planner (hon funderade på att kalla den en 'Julplanerare' men det lät inte lika tjusigt som en Xmas Planner vilket jag håller med om!)


Visst är den fin?? Förra året gav jag henne några rester från ett UNDERBART jultyg jag köpte på Åhlens och det använde hon för att dekorera den här boken. Om ni undrar så har hon använt en gammaldags hård pärm som bas.


Och så här ser baksidan ut på min nya Xmas Planner:


Inuti så har hon gjort avdelningar...

...och fickor där jag kan förvara gamla listor mm.

Skrivpapper och plastfickor har hon också inkluderat! Och det finns även mycket plats för mig att ytterligare dekorera min Planner om jag vill:)

Vi kan ju ta en titt på det kollegieblock jag har sedan tidigare...

...som duger men inte är något speciellt direkt. Dessutom slits den hårt eftersom det bara är ett sladdrigt kollegieblock. Det ska bli så underbart att starta planeringen inför årets jul med min NYA underbara julpärm som känns så härligt gammaldags och som har en riktig vintage-julkänsla:))

Annars har det regnat hela dagen och inne har det varit så där härligt 'höst-murrigt' när man kan tända ljus och mysa. Själv fick jag lust att julpyssla för första gången i år!
Dels gjorde jag i ordning flera broderade juletiketter, och sedan limmade jag ihop tändsticksaskar...


som så småningom såg ut så här när de var färdigdekorerade...

...och så här:

 Det blir nog små julklappar av de här tror jag:) Nu ska jag bara ta fram mina julstämplar och skapa ett eget julpapper att slå in dem i, men det blir ett projekt för en annan dag. Ikväll är jag bara sugen på att titta på en julfilm - igen!

Annie

4 kommentarer:

 1. Så fin bok, vilken toppen syster du har!
  SV: Ja, absolut kan man äta dem utan pålägg men jag föredrar nog dem med smör :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen underbart att ha en syster som gör så fina saker och som inte har problem alls att umgås med en julnörd utan stöttar mig helt i all min julgalenskap, haha:))

   Radera
 2. Vilken underbar Christmas planner, riktigt avis är jag allt. Sneglar på mina egna kollegieblock... Ska nog se till att skaffa mig en pärm att samla allt i, iallafall. Men jag köpte mig en liten "Black book" att ha i handväskan i förra veckan. Kändes som ett måste för att skriva upp alla ideér som kommer när man är ute på språng ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken smart idé med en liten bok i väskan! Man hinner tänka mycket om julen och julklappar när man är ute på vift:) Jag funderar mycket när jag är ute och går med hundarna...men då är det svårt att ställa sig och skriva i en bok...

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!