torsdag 27 augusti 2015

Höstmys och julbroderier!

Hej mina julvänner!

Idag har det faktiskt regnat lite grann och på eftermiddagen blev det mulet och ganska mörkt inomhus. Tyvärr är det fortfarande alldeles för varmt för min smak, men kylan kommer väl snart den också hoppas jag! Hursomhelst, med ett litet murrigt vardagsrum, vad passar bättre än att tända ljusslingorna och adventstjärnan som har hängt i vardagsrummet hela året och bara väntat på att få användas?!
Sagt och gjort... Ååååhhh!!! Vad mysigt det är...!!! Snacka om att jag njuter av att julblogga i skenet av den här mysbelysningen!!!

Dock måste jag ha lite bättre belysning när jag ska brodera på mina julbroderier. Jag håller ju på med mycket julklappar just nu, men det är skönt att kunna brodera på något åt mig själv också:) Den här tavlan tog jag fram för några veckor sedan (se HÄR) och nu har jag kommit så här långt:

 
 Jag har även det här julbroderiet på gång...


...som så småningom ska se ut som vepan till vänster på den här bilden.
 
 
Min plan är att brodera den andra vepan också så småningom:)
 
Om du skulle vara sugen på att (prova på att) brodera till julen så är sådana här små tavlor perfekta, eftersom man inte behöver krångla med färgbyten:) Allt broderas med samma röda färg - perfekt!!!
 
Nej, nu ska jag försöka hinna med att brodera lite till innan jag blir för trött:)
 
Annie

3 kommentarer:

  1. Den nya röda tavlan som du har börjat på plingar väldigt välbekant hos mig. Har inte mamma en sådan, eller en väldigt lik?

    SvaraRadera
  2. Nej, de är inte så lika. Det är vit tråd på röd botten men båda två har en kyrka:) Jag har det orginalet eftersom jag älskar den tavlan:)

    SvaraRadera
  3. Jättefina, nu blev jag sugen på att brodera lite igen!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!