fredag 28 augusti 2015

Glömde den här...!

Hej mina julvänner!

Igår hade jag också tänkt att visa er en broderad juldekoration som jag gjorde klart häromdagen, men den tanken föll bort när jag väl satt och skrev inlägget:)

Därför kommer en bild på den idag istället:

 
Det är en amerikansk juldesign så jag har ändrat på frasen Merry Christmas till ett svenskt God Jul!
 
Annie

9 kommentarer:

 1. Jättesöt och så gulligt med spetsen.

  SvaraRadera
 2. Vilket jobb du lägger ner på allt handarbete imponerande. Förr broderade jag mycket men inget nu. Kanske något att ta upp igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag älskar att handarbeta:) Det är inte ofta som jag sitter i soffan utan ett handarbete:) I år har jag hittills bara varit sugen på att brodera, men det kan snabbt förändras och jag tar fram stickorna i stället eller virknålen...:)

   Radera
 3. Så fint! Duktigt!

  svar: Jag har endast beställt tröjor där jag får välja storlek, hittills har jag inte blivit missnöjd. Tröjorna sitter som de ska tycker jag :)

  Se här: http://www.ebay.com/itm/181582015943a
  Här kan du exempel se att det går att välja mellan S till XL (plus några siffer-storlekar som jag har mindre koll på).

  SvaraRadera
 4. Jätte söt och fin! man kanske skulle våga sig på att köpa något nybörjakit och brodera något litet... Har inte broderat sen jag gick i mellanstadiet tror jag men det ser så mysigt ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På http://www.margaretha.se/ finns det jättemycket fina (jul)saker att brodera - både stort och smått. Och deras egna mönster är jättelätta att läsa och brodera efter:) Det är riktigt rogivande att brodera-så länge det inte är ett för svårt projekt:)

   Radera
 5. Duktigt och fint! Jag startade en brodering för 3 år sen ungefär, men den blev tyvärr bara liggandes. Kommer man bara igång med det så kan man ju sitta i evigheter, det är bland det mysigaste man kan ägna sig åt i höstmörkret :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Jag får riktig julstämning inombords när jag broderar på julbroderier:)

   Radera

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!