onsdag 19 oktober 2022

Härliga små juligheter 🎄🎅🕯⭐

Hej mina julvänner!🕯⭐

Vilken härlig tid det är för oss julälskare! Nästan varje dag ser man små tecken på att julen närmar sig och känslan när man t ex ser julprodukter dyka upp i affärerna är alldeles underbar och ger vardagen en efterlängtad guldkant!

I år bestämde jag mig för att inte dekorera något särskilt inför hösten utan vänta någon månad extra och gå direkt på det juliga temat. Jag har så mycket roligt handarbete som jag hellre vill lägga min tid på, och det känns så onödigt att höstpynta när jag ändå vet att jag vill börja julpynta tidigt. Så med det sagt har jag faktiskt börjat smyga upp lite julig mysbelysning nu när vintermörkret börjar sänka sig över oss. Jag tror inte någon som har följt mig ett tag blir förvånad😂🙈...

Häromdagen hängde jag i vardagsrumsfönstret upp min gamla ljusgardin från IKEA som tack och lov fortfarande fungerar och igår fyndade jag en billig vit adventsstjärna för 10kr på Rusta som jag också satte upp I fönstret; sååå mysigt🤩🤩🤩❣️


Och jag bryr mig inte ett dugg om att jag är först i grannskapet med adventsstjärna i fönstret; det bjuder jag på med nöje😁.

Dessutom har jag satt i en lampa i adventsstjärnan som hänger på vardagsrumsväggen...


...och ställt fram ett fat på vardagsrumsbordet med ett par ljusslingor med guldfärgade julkulor (köpt på Dollarstore förra julrean efter inspiration från syrran).


Jag kommer byta ut det här fatet om någon månad mot något mer juligt, men det fungerar väldigt bra just nu innan de riktiga juldukarna plockas fram.

På tal om Rusta så var det inte bara adventsstjärnor jag fyndade igår. Jag hittade  både Amelia Jul och Lantliv Jul!


Tyvärr blev jag lite besviken på Amelia Jul i år. Det var inga recept som lockade och inget roligt pyssel heller. Det bästa med magasinet var julettiketterna. Är det någon som vet om de ger ut någon Amelia Julpyssel i år? Den brukar ju vara bra. Dock har jag höga förväntningar på Lantliv; den brukar alltid vara läsvärd. Men lyckligast på min lilla shoppingrunda blev jag när jag äntligen hittade dessa två påsar med underbart gult innehåll🙌🙏😍!!! 


Trots att de båda två kostade mer än 30 kr styck så är det väl värt det, och fler påsar lär det bli framöver. Vissa saker är ju bara ett måste så här års💛💛😋!


Och idag har jag druckit varm choklad ur min julmugg med en numera enbent tomte och virkat klart min nya stora juliga duk som får ligga framme på matbordet några veckor.


Det känns lagom juligt just nu😍🕯.


Slutligen måste jag bara visa vad jag fick häromveckan🤩!


Helt plötsligt gav syrran mig denna mysteriekalender från henne och mamma och det var ingenting jag visste något om så jag blev väldigt överraskad😁🥰❣️ Såå gulligt av dem💝❣️ Och dessutom är det paket ända fram till den 26 december vilket är trevligt. Syrran tyckte jag kunde få den tidigt så jag har gott om tid att fundera på vad det kan vara för något😉😁... Jag har några idéer men det är säkert fel😆!
Och vi ska fortfarande ha en paketkalender också så det blir mycket trevligt att pyssla med i december🤗🤗🤗😅.

Jag hoppas att era liv också är fullt av små underbara juligheter att njuta av nu och hela vägen fram till jul🎄🎁🎅❣️

Julkramar ❤

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du lämnar en kommentar:)
Julkram!